MUS CZEKOLADOWY Z AWOKADO I BANANA

Były serniki, teraz czas na fit desery! Przedstawiam Wam deser idealny. Bez cukru i glutenu. Bogaty w antyoksydanty i witaminy. Awokado zawiera kwas oleinowy, który obniża poziom cholesterolu. Banany to źródło potasu. Do tego kakao i jagody goji, które mają działanie antynowotworowe. Rozpływający się w ustach i pysznie czekoladowy!

dsc_0016

Składniki:

  • dojrzały banan
  • pół awokado
  • łyżka kakao
  • odrobina nasion goji
  • garść granatu

Wszystkie składniki, z wyjątkiem granatu, dokładnie blendujemy. Gotowy mus posypujemy granatem. Smacznego!

 received_1502274126484598

MUS CZEKOLADOWY Z AWOKADO I BANANA

5 POWODÓW, DLA KTÓRYCH LUBIĘ ZIMĘ

MUS CZEKOLADOWY Z AWOKADO I BANANA

WEGAŃSKI SMALEC

Nowszy post

There are 3 comments

Zostaw komentarz